Запрошуємо у літературний клуб «Словесність»

          З вересня 2023 року у бібліотеці-філії № 10 для дорослих КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система» розпочав свою діяльність літературний клуб «Словесність», організований спільно з ГО «Центр освіти. Університет третього віку». Учасниками клубу є як місцеві письменники, так і усі, хто любить поезію, прозу, книги та читання.

          Вже відбулось рівно двадцять цікавих творчих засідань літературного клубу, де присутні читають власні вірші, а також відомі твори знакових українських поетів Ліни Костенко, Василя Стуса та багато інших, зустрічі приурочують до ювілеїв відомих письменників, зокрема, волинян, до календарних дат, як-от Міжнародний день поезії.

          Засідання літературного клубу відвідують як мешканці громади, так і внутрішньо переміщені особи із міст Донецька, Бахмута. Всього з часу заснування клубу його учасниками стали понад 500 осіб.

          Зустрічі однодумців в межах літературного клубу «Словесність» гуртують творчих людей, дають поштовх до реалізації своєї творчості. Запрошуємо долучитися! Анонси клубних зустрічей публікують на фейсбук-сторінці Бібліотека-філія 10 Луцької міської ЦБС. Вхід вільний.