В моїм серці Україна

💙💛 Упродовж сторіч мільйони українців боролися за здобуття незалежності, пройшли через зради, війни та голодомори. Здобувши таку омріяну свободу й державність покоління наших сучасників змушене відстоювати свободу та європейський вибір на Майдані, а згодом – зі зброєю в руках захищати суверенітет і територіальну цілісність Української держави.

💙💛💙💛 За 30 років незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів. Але український народ знаходив у собі сили і знову вставав з колін і все робив для того, щоб звучала українська мова, задушевна пісня, була воля і незалежність.

💙💛🇺🇦 З цієї нагоди, 19 серпня 2021 року, у Луцькій центральній бібліотеці для дорослих відбулося літературно-музичне свято «В моїм серці Україна», присвячене 30-річчю Незалежності України.

🇺🇦💥 Гарний настрій та позитивні емоції подарували присутнім учасники заходу, адже кожен приніс із собою неоціненний скарб – любов до поетичного слова та музики.

❤️🎼 Особливого святкового колориту заходу надав гурт викладачів «Fest» Луцької музичної школи №2 (керівник Віталій Барчук). 🎤 Неабиякий пісенний талант проявили маленькі користувачі нашої бібліотеки, зокрема Анастасія Квас, Маріанна Лавренчук, а також бібліотекар Ілона Новік. Даниїл Мосійчук та Евеліна Мельник емоційно та виразно читали поезію про Батьківщину, її красу та велич.

🇺🇦 Хвилюючим був момент, коли згадали про потрясіння останніх років: Майдан, Революцію Гідності, АТО та хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих, які боролися за незалежність нашої держави.

💙💛 Україна розпочинається з кожного з нас і тому почуття гордості за свою країну, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній незалежній державі, повинно міцніти з кожним днем.

🎉🎁🎈 З Днем народження, Україно!!! 🎉🎁🎈

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *